Digitale postbokser

Ekopost fungerer som en virtuell printer som kan brukes for å skrive ut ett eller flere dokument. Konvoluttering og frankering skjer automatisk. Enten du har et lite foretak eller driver et stort selskap så fungerer den virtuelle printeren.

Ekopost hjelper deg til å få din organisasjon koblet til digitale postbokser. Vil du bruke de digitale postboksene gjør du det, eller du kan velge å printe og sende i posten. Digitale forsendelser øker i volum og fremover kommer flere til å foretrekke å motta kommunikasjon digitalt. Det fikser Ekopost!

Ekopost støtter de digitale postbokser som finnes på markedet. For eksempel som statlig Mine varsler og private som Kivra og Digimail i Sverige.
Vi kan også koble til andre digitale postbokser i Skandinavia som e-Boks og Digipost i Norge.

Med Ekopost er distribusjon i print- og digitalkanaler enkelt. Vi tilbyr alle organisasjoner betydelige besparelser med ett distribusjonspunkt. Vi ordner resten uansett hvilken kanal mottageren foretrekker.

Fremtiden kommer ikke i din postkasse. Med Ekopost når du mottagerne i alle kanaler og all informasjon finnes tilgjengelig ved hjelp av noen museklikk i et selvforklarende grensesnitt.

Vår meldingssentral håndterer alle de vanlige innkommende filformater og distribuerer din kommunikasjon videre til de kanaler mottageren har valgt. Vi sorterer det skal sendes med epost, efakturaer eller digitale postbokser. Mottagere som ikke har angitt noen digitale kanaler vil motta et brev i sin analoge postkasse.